سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ کمیل پسر زیاد گفت : امیر المؤمنین على بن ابى طالب ( ع ) دست مرا گرفت و به بیابان برد ، چون به صحرا رسید آهى دراز کشید و گفت : ] اى کمیل این دلها آوند هاست ، و بهترین آنها نگاهدارنده‏ترین آنهاست . پس آنچه تو را مى‏گویم از من به خاطر دار : مردم سه دسته‏اند : دانایى که شناساى خداست ، آموزنده‏اى که در راه رستگارى کوشاست ، و فرومایگانى رونده به چپ و راست که درهم آمیزند ، و پى هر بانگى را گیرند و با هر باد به سویى خیزند . نه از روشنى دانش فروغى یافتند و نه به سوى پناهگاهى استوار شتافتند . کمیل دانش به از مال است که دانش تو را پاسبان است و تو مال را نگهبان . مال با هزینه کردن کم آید ، و دانش با پراکنده شدن بیفزاید ، و پرورده مال با رفتن مال با تو نپاید . اى کمیل پسر زیاد شناخت دانش ، دین است که بدان گردن باید نهاد . آدمى در زندگى به دانش طاعت پروردگار آموزد و براى پس از مرگ نام نیک اندوزد ، و دانش فرمانگذارست و مال فرمانبردار . کمیل گنجوران مالها مرده‏اند گرچه زنده‏اند ، و دانشمندان چندانکه روزگار پاید ، پاینده‏اند . تن‏هاشان ناپدیدار است و نشانه‏هاشان در دلها آشکار . بدان که در اینجا [ و به سینه خود اشارت فرمود ] دانشى است انباشته ، اگر فراگیرانى براى آن مى‏یافتم . آرى یافتم آن را که تیز دریافت بود ، لیکن امین نمى‏نمود ، با دین دنیا مى‏اندوخت و به نعمت خدا بر بندگانش برترى مى‏جست ، و به حجّت علم بر دوستان خدا بزرگى مى‏فروخت . یا کسى که پیروان خداوندان دانش است ، اما در شناختن نکته‏هاى باریک آن او را نه بینش است . چون نخستین شبهت در دل وى راه یابد درماند و راه زدودن آن را یافتن نتواند . بدان که براى فرا گرفتن دانشى چنان نه این در خور است و نه آن . یا کسى که سخت در پى لذت است و رام شهوت راندن یا شیفته فراهم آوردن است و مالى را بر مال نهادن . هیچ یک از اینان اندک پاسدارى دین را نتواند و بیشتر به چارپاى چرنده ماند . مرگ دانش این است و مردن خداوندان آن چنین . بلى زمین تهى نماند از کسى که حجّت بر پاى خداست ، یا پدیدار و شناخته است و یا ترسان و پنهان از دیده‏هاست . تا حجّت خدا باطل نشود و نشانه‏هایش از میان نرود ، و اینان چندند ، و کجا جاى دارند ؟ به خدا سوگند اندک به شمارند ، و نزد خدا بزرگمقدار . خدا حجتها و نشانه‏هاى خود را به آنان نگاه مى‏دارد ، تا به همانندهاى خویشش بسپارند و در دلهاى خویشش بکارند . دانش ، نور حقیقت بینى را بر آنان تافته و آنان روح یقین را دریافته و آنچه را ناز پروردگان دشوار دیده‏اند آسان پذیرفته‏اند . و بدانچه نادانان از آن رمیده‏اند خو گرفته . و همنشین دنیایند با تن‏ها ، و جانهاشان آویزان است در ملأ اعلى . اینان خدا را در زمین او جانشینانند و مردم را به دین او مى‏خوانند . وه که چه آرزومند دیدار آنانم ؟ کمیل اگر خواهى بازگرد . [نهج البلاغه]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :1
بازدید دیروز :4
کل بازدید :44401
تعداد کل یاداشته ها : 84
103/3/1
2:41 ص

 

برگزاری آیین یادبود و نکوداشت استاد حسین نوروزی احمدآبادی در دماوند

مراسم یادبود و نکوداشت زنده یاد استاد «حسین نوروزی احمدآبادی» از اساتید قدیمی خوشنویسی ایران در فرهنگسرای کوثر شهر دماوند برگزار شد.

به گزارش بیان ملی دماوند  این مراسم با حضور استاد «عباس اخوین» از اساتید و چهره ماندگار خوشنویسی کشور، خانواده زنده یاد استاد «حسین نوروزی احمدآبادی»، مسئولان و جمعی از هنرمندان با همت انجمن خوشنویسان ایران شعبه دماوند برگزار گردید.

در این مراسم اساتیدی و پیشکسوتان هنرمندی همچون «عباس اخوین»، «محمد صادق احدپور» و «سیف الله محمدیان» سخنرانی کردند و سپس فیلمی در مورد زندگی این هنرمند خوشنویس به نمایش درآمد.

پس از این مراسم نیز نمایشگاه آثار خوشنویسی زنده یاد استاد «حسین نوروزی احمدآبادی» به همراه عکس‌ها و اسنادی از زندگی ایشان در گالری فرهنگسرای کوثر شهر دماوند به نمایش گذاشته شد.

*نگاهی کوتاه به زندگینامه استاد «حسین نوروزی احمدآبادی» اساتید پیشکسوت خوشنویسی ایران

استاد «حسین نوروزی احمدآبادی» متولد 30 بهمن 1318 اهالی محله احمدآباد شهر دماوند  است و از از فارغ التحصیل فوق دیپلم رشته قضائی از کانون سر دفتران وزارت دادگستری در سال 1340 می باشد و از 13 سالگی به جهت علاقه زیاد به خط و خوشنویسی به این هنر روی آورد.

وی 57 سال از عمر خود را در خدمت خط و خوشنویسی صرف نموده و اصولاً غیر از این حرفه ای چه آزاد و نیز دولتی نداشته است.

این هنرمند سال های زیادی در تابلو سازی و حدود 35 سال آتلیه فعالیت داشته و خوشنویسی چاپخانه ها و لیتوگرافی های بیشتر تهران و شهرستان ها را انجام داده است.

این هنرمند در سال شصت و هشت غزلیات حافظ و در سال هفتاد غزلیات عراقی و همچنین دو دوره قرآن مجید و قرآن کریم در قطع بزرگتر از رحلی که حدود شانزده سال بطول انجامید تحریر نموده و در سال نود و دو نیز رباعیات خیام را به خط نستعلیق نگاشته است.

گفتنی است استاد نوروزی احمد آبادی سه نمایشگاه در تهران و یک نمایشگاه در ایالت مریلند آمریکا برگزار نموده و در اکثر نمایشگاه های جمعی انجمن خوشنویسان ایران شرکت داشته و این نمایشگاه چهارمین نمایشگاه انفرادی ایشان است.