سفارش تبلیغ
صبا ویژن
گناه نتوانستن کردن ، گونه‏اى از ترک گناه است . [نهج البلاغه]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :117
بازدید دیروز :34
کل بازدید :45943
تعداد کل یاداشته ها : 84
103/9/4
7:34 ص

با حضور دستگاه امدادرسان و خدماتی صورت گرفت؛ طرح ترافیکی رزمایش زمستانی 97 در پیست آبعلی

طرح ترافیکی زمستانی 97 در پیست آبعلی جاده هراز واقع در شهرستان دماوند با حضور دستگاه امدادرسان و خدماتی برگزار شد.

به گزارش بیان ملی دماوند این طرح زمستانی با حضور جانشین نیروی انتظامی، رئیس پلیس راهور، معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، سرپرست اورژانس، معاون سازمان امداد و نجات هلال‌احمر و تعداد زیادی از نیروهای امدادی و انتظامی در پیست آبعلی واقع در شهرستان دماوند برگزار شد.

رزمایش طرح ترافیکی زمستانی 97 صبح امروز 22 آذر 1397 به منظور هماهنگی کامل دستگاه‌ها با یکدیگر در پیست آبعلی برگزار شد و این طرح از امروز 22 آذرماه شروع و تا 22 اسفندماه ادامه دارد.

*870 راهدارخانه در طرح راهداری زمستانی فعال و تجهیز شده‌اند/ 217 هزار کیلومتر جاده برون شهری در کشور داریم

حیدر مطاعی، معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در این مراسم با اعلام این مطلب اظهار کرد: در طرح راهداری زمستانی امسال 870 راهدارخانه فعال، تجهیز شده و آماده خدمات‌رسانی به مردم هستند و این در حالی است که 12 هزار نیروی راهداری با به کارگیری 9 هزار ماشین‌آلات راهداری مجهز، اماده خدمت به مسافران در زمستان امسال هستند.

وی افزود: تلاش ما بر این است که امسال هیچ یک از جاده‌ها و شریان‌های اصلی به دلیل بارش‌ها مسدود نشود.

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای همچنین بیان کرد: امسال پیش‌بینی شده است با توجه به اطلاعیه‌های سازمان هواشناسی، قبل از بارندگی، در سطح معابر نمک پاشی انجام شود که با عدم لغزندگی سطح جاده‌ها، رانندگان به سلامت از گذرگاه‌ها و محورهای مواصلاتی عبور کنند.

مطاعی با اشاره به اینکه 217 هزار کیلومتر جاده برون شهری در کشور داریم، گفت: در حال حاضر بیش از 40 هزار کیلومتر جاده شریانی وجود دارد که اولویت ما بازگشایی جاده‌های شریانی است.

وی ادامه داد: با هماهنگی‌های انجام شده برای پوشش ارتباطی راهدارخانه‌ها و مراکز ادارات استان‌ها و شهرستان‌ها، امیدواریم امسال هیچگونه انسدادی در جاده‌های کشور نداشته باشیم.‌

*اکنون نزدیک به 2 هزار دستگاه دوربین در جاده‌ها نصب شده است/ حداقل به 6 هزار دوربین در سطح جاده‌های کشور نیاز می‌باشد

سردار تقی مهری، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا در جمع خبرنگاران با بیان اینکه زمان کنترل جاده‌ها به صورت دستی گذشته، اظهار کرد: باید با بهره‌گیری از its، تجهیزات و فناوری‌های نوین بتوانیم شرایط مناسبی را برای کنترل رفت‌وآمد رانندگان داشته باشیم.

وی افزود: از زمان نصب دوربین‌های ثبت  تخلف در جاده‌ها (اکنون نزدیک به 2 هزار دستگاه دوربین در جاده‌ها نصب شده) شاهد کاهش جان‌باختگان در مسیرها مانند مسیر تهران به قم بودیم.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا بیان کرد: در سطح جاده‌های کشور حداقل به 6 هزار دوربین نیاز است که بتوانیم رفت و آمد و رفتار رانندگان پرخطر را کنترل کنیم؛ در سال گذشته در 6 هزار تصادف فوتی، 16 هزار و 200 نفر جان خود را از دست دادند و در مکان‌هایی که از تجهیزات الکترونیکی استفاده شد توانستیم رفتار رانندگان را کنترل کنیم.

مهری متذکر شد: 6 هزار تصادف یعنی 3 هزار راننده مقصر و 3 هزار راننده غیر مقصر هستند و این تعداد قطعاً در مقابل 33 میلیون وسیله نقلیهعدد قابل توجهی نیست اما این رفتارهای پرخطر بسیار اندکی از رانندگان است که باید کنترل شود و یکی از راه‌های مهم برای کنترل رفتار استفاده از تجهیزات و فناوری نوین به ویژه نصب دوربین‌های ثبت تخلف است.

*یک هزار و 245 پایگاه امداد و نجات هلال‌احمر در سراسر کشور فعال هستند

شاهین فتحی، معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال‌احمر در حاشیه مراسم در جمع خبرنگاران گفت: یک هزار و 245 پایگاه امداد و نجات هلال‌احمر در سراسر کشور در این طرح فعال هستند.

وی گفت: در این طرح 24 فروند بالگرد جمعیت هلال‌احمر و روزانه 4 هزار و 425 نیروی عملیاتی هلال‌احمر و 3 هزار و 457 خودروی عملیاتی برای این طرح در نظر گرفته شده‌اند.

 

منبع پایگاه تارود