نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی از انجام طرح شناسنامه برای 54 روستای شهرستان دماوند و اخذ سند تک برگی برای بقعه امامزاده هاشم جهت تثبیت مالکیت خبر داد و گفت: اقدامات اولیه برای 17 روستای فاقد شبکه گازرسانی در دماوند به مرحله مزایدهها و قرارداد پیمانکاران رسیده است.
به گزارش بیان ملی ، قاسم میرزایی نیکو در نشست خبری با خبرنگاران به مناسبت هفته مجلس اظهار کرد: بخشهای کشاورزی، راهسازی، گردشگری، فرهنگی، اجتماعی و ورزش از بخشهایی مهم مدنظر در اهداف کاری بوده است، اما روستاها از مهمترین موضوعاتی بودند بنابراین سعی شد به کلیه مسائل روستاها بپردازیم.
وی افزود: از حدود 54 روستا در سطح شهرستان دماوند،11 روستا از توابع بخش رودهن و مابقی مربوط به بخش مرکزی دماوند است که دارای سکنه هستند، حداقل سه بار در همه روستاها حضور پیدا کردهایم تا توانستیم به یک جمعبندی رسیده و یک شناسنامه روستایی آماده کردیم.
نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: موضوعات مهم روستایی شامل موضوعات آب، طرح هادی، تقسیمات منطقهای، بافت روستا و … هستند، حدود 17 روستا فاقد شبکه گازرسانی بود که اقدامات اولیه انجام شده و در مرحله مزایدهها و قرارداد پیمانکاران قرار دارند.
میرزایی نیکو عنوان کرد: اقدام دیگر در رابطه با راهسازی بود، گردنه سرهار طرحی نپخته و بدون مطالعه بود که با مشارکت چند دستگاه استارت خورده بود اما فاقد کد و بودجه بود، این موضوع نیز با پیگیری وزیر راه و شهرسازی دارای کد شد و برای آن بودجه حدود 10 میلیاردی هزینه شده است، اگر بودجه بیشتری در نظر گرفته شود میتوان تا دهه فجر یک باند را اجرایی کرد.
*پروژه کمربندی جنوبی منطقه دماوند در حال پیگیری است/ سد وادان به عنوان یک مجموعه گردشگری بهرهبرداری میشود
وی اضافه کرد: کمربندی دوم که مربوط به قسمت جنوبی منطقه دماوند است که در حال حاضر پیگیریهای نیز داریم انجام میدهیم و امیدواریم با وزیر راه و شهرسازی جدید بودجه جدید در نظر گرفته شود زیرا بودجه سال 96 راهسازی به جایی نمیرساند.
نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به دیگر اقدامات اجرایی خود گفت: پروژه دیگر در خصوص آب و فاضلاب و سد وادان بود که سالها تعیین تکلیف نشده بود، اما مقرر شد که سد به عنوان یک مجموعه گردشگری از شکل سد بودن خارج شود و به عنوان یک مجموعه گردشگری از آن بهرهبرداری شود.
*پیگیری استانی شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی
میرزایی نیکو از دیگر اقدامات انجام شده را استانی کردن انتخابات مجلس شورای اسلامی عنوان کرد و گفت: یکی از مشکلان معضلات در این زمینه روابط قبیلهای و قومی و رأی خریدن و … بود که در این خصوص در کارگروه کمیسیون ترکیبی درست و طرح دوفوریتی عنوان گردید که برای صحن در حال پیگیری است.
وی با بیان اینکه انتخابات شوراها و مسائل سیاسی نیز اقداماتی شده است گفت: بسیاری از مشکلات در این خصوص برطرف گردید که یک برنامه راهبردی برای برونرفت از جریانات و حوادث دیماه اجرایی شد.
نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: برای جلوگیری از تندرویها و شعارهای ساختار شکنانه احزاب را جمع کرده و حدود 21 حزب راست، چپ و وسط گرد هم آمدند تا از شدت این قضایا کاسته شود، در نهایت یک قانون جدید احزاب با 30 ماده بیرون آمد و برنامهریزی شده تا به صحن مجلس رفته و به صورت قانون جدید احزاب درآید.
*اخذ سند تک برگی برای بقعه امامزاده هاشم دماوند جهت تثبیت مالکیت/ درخواست از معاونت حقوقی رئیس جمهور برای تعیین خط مرزی کتل امامزاده هاشم
میرزایی نیکو از اخذ پیگیریهای لازم در خصوص اخذ سند تک برگی برای بقعه آستان مقدس امامزاده هاشم(ع) در حوزه ثبتی شهرستان دماوند خبر داد و گفت: تمام اسناد تاریخی که نشان میدهد بقعه متعلق به ثبت آثار فرهنگی و تاریخی کدام منطقه میباشد که از سال 1304 کامل موجود است.
وی بیان کرد: بحث مهم تقسیمات کشوری است در سال 66 هیات دولت وقت مصوب کرده که بقعه امامزاده هاشم جزء کتل در محدوده لاریجان قرار گرفته است و متعلق به این منطقه میباشد و کسی دنبال آن نبوده، این موضوع نیز مورد پیگیریهای لازم قرار گرفت.
نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اقدامات دیگر با مجموعه فرمانداری دماوند در این زمینه این بوده که از معاون حقوقی رئیس جمهور درخواست کردیم که خط مرزی را مشخص کند تا معلوم شود که کتل امامزاده هاشم به کدام منطقه تعلق دارد، همچنین با مسئولان کشوری اوقاف و ارشاد نیز در این زمینه ملاقات به عمل آمد تا مشکل حل شود.
میرزایی نیکو تاکید کرد: همچنین به وزارت اطلاعات یک گزارش پنج صفحهای داده است که به جریانات تنشهای اجتماعی اشاره کرده که بسیار قوی بوده و 92 درصد نتیجه آن به نفع ما میباشد و به ما حق داده است.
این مقام مسئول گفت: منتهی در این خصوص نماینده مردم آمل پیگیریهایی را انجام میدهد و هر روز دنبال استیضاح وزیران کشوری میباشد و با توجه به وعدههایش به مردم صدای ایشون در آمده است.
*NGO نقش مهم و اساسی را در سطح شهرستان دماوند دارند/ NGO محیط زیست دماوند در جریان گاز لاریجان نقش مؤثری داشت/ عدم شکلگیری همبستگی و همراهی در رفع مشکلات توسط فرماندار سابق دماوند
وی در خصوص راه اندازی و تشکیل NGO در سطح شهرستان دماوند گفت: با تشکیل NGO حقوق شهروندی، کشاورزان، صنعتگران و محیط زیستیها که در جریان گاز لاریجان با توجه به اینکه دو قوه دنبال آن بودند مقابل پافشاری کردند که نقش مؤثری داشتند که به نظر بنده NGO نقش مهم و اساسی را در سطح شهرستان دماوند دارند.
نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه NGO در زمینههای جاهای مختلف شکل گرفته است، عنوان کرد: در رابطه با این موضوع کارگروهی تشکیل شد و متأسفانه با گذشت حدود یکسال بسیاری از فرصتهای خوب را با سپری کردن فرماندار سابق دماوند از دست دادیم که هر چقدر تلاش میکردیم همبستگی و همراهی در رفع مشکلات پیش ببریم اقداماتی صورت نگرفت.
تشکیل NGO اهل رسانه شهرستان دماوند در دستور کار باشد/ تخصیص 200 میلیون تومان برای ایجاد دیواره صخره نوردی در دماوند
میرزایی نیکو افزود: خوشبختانه با شکلگیری شورای مشورتی جدید تاکید داریم بخشهای صنفی تشکلهای خود را به وجود بیاورند و با توجه به اینکه در کمیسیون ماده 10 احزاب هستم فقط کافی است، 9 نفر در سایت مربوطه ثبتنام بکنند ظرف یک ماه میتوان تشکل مربوطه را ثبت کرد و فعالیت را آغاز کرد که در حال حاضر پیشنهاد میشود تشکیل اهل رسانه شهرستان دماوند تشکیل گردد.
وی در خصوص اینکه ایجاد کمپهای ورزشی و احداث استادیوم 5000 نفره تختی دماوند در چه مرحلهای است، خاطرنشان کرد: استادیوم تختی دماوند در مصوبه سفر وزیر ورزش قرار شده است که برای پنج هزار نفر سکو زده شود که مجموعه اینها با دستور به مدیرکل وزرش و جوانان استان تهران در بوده امسال آمده است و فکر میکنم حدود 200 میلیون تومان برای دیواره صخرهنوردی اخذ شده است.
*قول رئیس کمیته ملی المپیک جهت مستقر شدن 4 فدراسیون معروف برای ایجاد کمپهای ورزشی در دماوند/ پیگیری ایجاد کمپ تمرینی مسابقه کیک بوکسینگ طی چهار یا پنج ماه آینده
نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: همچنین در خصوص احداث کمپهای ورزشی در نشستی با رئیس کمیته ملی المپیک مقرر شد چهار فدراسیون معروف که بینالمللی بوده و میتوانند ساماندهی بکنند را قولهای گرفتیم که اینها را در شهرستان دماوند مستقر کند و در این رابطه ماهم اختصاص زمین خواهیم داد.
میرزایی نیکو اضافه کرد: طی چهار یا پنج ماه آینده کمپ تمرینی مسابقه کیک بوکسینگ قرار شده است با توجه برقراری زمینههای ایجاد شود که امیدواریم با پیگیریهای لازم به نتیجه برسد.
*حل مشکل اختلافات با معارض اراضی شهرک صنعتی شماره 2 دماوند/ شهرک صنعتی شماره 2 دماوند مشغول عضوگیری برای استقرار واحدهای صنعتی است/ پیگیری ایجاد شرکت دانشبنیان در شهرک صنعتی شماره 2 دماوند
وی در خصوص وضعیت فعلی صنعت شهرستان دماوند با توجه به موضوع توجه به مطرح شدن محدودیت شعاع 120 کیلومتری استان تهران گفت: برای بخش صنعت کارهای بسیار اساسی پیگیری شد که یکی از آنها مربوط به اراضی شهرک صنعتی شماره 2 دماوند با توجه به مشکل اختلافات با معارض حل شد و در حال حاضر مشغول عضوگیری برای استقرار واحدهای صنعتی است.
نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی افزود: در این شهرک صنعتی شماره 2 دماوند گروه کالایی شکل گرفته است که مربوط به صنایع پاک میباشد که فاقد آلودگی است.
میرزایی نیکو تأکید کرد: همچنین اگر بتوانیم چیزی شبیه پارک فناوری پردیس را در شهرستان دماوند با توجه به نیروهای کارآمد و متخصص مستقر کنیم و با رئیس شهرک صنعتی شماره 2 دماوند صحبتهایی شد که زمینها را برای قسمتی از ایجاد شرکت دانشبنیان اختصاص دهیم.
*ارائه پیشنهاد ساماندهی ساخت و ساز در طرح مثلثی شهر آبسرد توسط مشاور کارگروه/ کلیه بهرهبردارانی که وام کشاورزی دارند، سه سال استمهال به آنها تعلق میگیرد
وی با اشاره طرح مثلثی شهر آبسرد گفت: در این رابطه دو کارگروه تشکیل شده است که اعضای شورای اسلامی شهر آبسرد در آن شرکت کردند و مشاور طرح ساماندهی ساخت و ساز را انجام داده است.
نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی در خصوص پرداخت خسارات کشاورزان گفت: در این رابطه دو اقدام اساسی صورت گرفت که یکی از آنها مربوط به این بود کلیه بهرهبردارانی که وام کشاورزی دارند سه سال استمهال به آنها تعلق گردید و دستوراتی برای بانکهای کشاورزی و صادرات گرفته شده است.
میرزایی نیکو افزود: در این رابطه مصوبه هیئت دولت را داریم که به وزیر جهاد کشاورزی ابلاغ شده است که مواردی بوده در شهرستان دماوند انجام شده است و اختلافی در نوع وام وجود دارد که باید پنج درصد آن را پرداخت کنند.
وی در پاسخ به اینکه کشاورزان دلخوری داشته و وامهای استمهال را دریافت نکردند، گفت: هر کسی که وام کشاورزی دریافت کرده و تا سال 96 این وام دریافت شده است با پرداخت پنج درصد میتواند تا سه سال استمهال کند و این مصوبه هیئت دولت و ابلاغ شده است.